Dag 364: Ellen Soentken (www.soentken.nl)


89009c241e

Drs. Ellen Söentken (1969) heeft haar academische opleiding genoten aan de Universiteit Nyenrode (Bachelor of Business Administration) en aan de Vrije Universiteit Amsterdam (Doctorandus Sociaal Culturele Wetenschappen). Zij voltooide haar studies met een kritische analyse van het succes van 10 topvrouwen, zoals Neelie Kroes, Sylvia Tóth, Yvonne van Rooy en Cox Habbema.

Na een loopbaan in de uitgeverijwereld startte zij haar eigen bedrijf Söentken en ontwikkelde de spraakmakende training de 7 Ondeugden van vrouwelijke managers. Onder dezelfde titel verscheen in 2007 de bestseller. Om de kwaliteit van het concept te waarborgen heeft Ellen Söentken haar 7 Ondeugden training & concept bij een selecte groep trainers en coaches in Nederland en Belgie geborgd middels de exclusieve 7 Ondeugden Certificatie Opleiding en het bijhorende 7 Vices Licensed Practioners licentie programma.

Drs. Ellen Söentken is een inspirerend en zielverrijkend internationaal spreker. Ellen is getrouwd met Rob van Pelt. Zij hebben 3 kinderen, Fleur, Merel en Amber.

f8c29901e1

Dit boek is niet voor watjes. Het is geschreven voor vrouwen die wat willen bereiken in hun werkende leven. Hoe komt u als vrouw vooruit in een omgeving waar het nog altijd voornamelijk draait om mannelijke normen en waarden? In de afgelopen jaren ontdekte Ellen Söentken dat vrouwen verder komen als zij creatiever gebruik maken van hun vrouwelijke competenties.

Stap voor stap zijn haar inzichten uitgewerkt in het model van de Zeven Ondeugden. Bent u een heks, een hoer of een kwezel? Of staat u als maagd koel en sereen overal boven? Ellen Söentken laat vrouwen op weg naar de top voelen welke archetypische vrouwen zij in zich hebben. Zij combineert tal van onderzoeken en inzichten tot een verrassende toolkit voor vrouwelijke managers: wie moeiteloos switcht van bemoederen naar verleiden, of van emotie manipuleren naar zingeven, heeft gegarandeerd een voorsprong in de hindernissenloop

Seminar De 10 Geboden
Ontdek de blauwdruk voor succes

In 1 dag inspirerende doelen binnen handbereik!
 Is het mogelijk om jou in 1 dag opgeladen, geïnspireerd en vol creativiteit te laten zijn? Drs. Ellen Söentken doet het en ze houdt tijd over voor handige zelftests, praktische tips en tools, waarmee je jouw succeslat hoger legt dan je durfde te denken. Ontdek de impact, diepgang en toepasbaarheid van de 10 Geboden. Hoe hebben tycoons en guru’s deze geboden al toegepast? Welke impact hebben de 10 Geboden op jouw top performance? Ontdek het ter plekke en geef je snel op voor het seminar De 10 Geboden.

Waar haalt ze het vandaan?
Tijdens de verfijning van het 7 Ondeugden model heeft Drs. Ellen Söentken de afgelopen 10 jaar steeds antwoorden, inzichten en inspiratie gevonden in de Oude Geschriften en tijdens haar lezingen en trainingen in binnen- en buitenland. Haar specialisatie is de analyse en vertaling van deze werken naar de hedendaagse vraagstukken in de maatschappij en in het bijzonder het internationale bedrijfsleven. De 10 Geboden richt zich van origine op het hoeden van wegen naar persoonlijke bevrijding en welbevinden en de belofte van een wereld van eenheid en rechtvaardigheid. Maar hoe vertaal je deze Geboden naar jouw hedendaagse praktijk? Hoe versnel je jouw ontwikkeling en passeer je iedere blokkade die je nu ervaart? Ontdek het aan de hand van de 10 Geboden door Ellen Söentken.

Energie & creativiteit Boost
Speciaal voor de mensen die in 1 dag een energie en creativiteit boost willen hebben, met (zelf)inzichten en praktische tools die een leven lang meegaan, ontwikkelde Drs Ellen Söentken dit ultracompacte seminar De 10 Geboden. Een wervelende dag die je zal bijblijven door haar uniciteit, humor, charme, diepgang, directe herkenning en praktische toepasbaarheid voor jouw behoefte aan groei en resultaat.

Even goed als een sabbatical?
Is het mogelijk zoveel inzichten en diepgang met humor en tools over te brengen in 1 dag? Is het niet beter om de inzichten tot je te laten komen via een maandenlange of jarenlange sabbatical? Jij bent degene die best kunt opmaken welke aanpak werkt voor jou.Als je houdt van veel leren in korte tijd en een maximale impact in jouw performance en kwaliteit van leven, dan mag je dit seminar niet missen.

De 7 Ondeugden en de 10 Geboden. Dat klinkt toch naar ‘dat mag je niet missen’? En dat is ook precies wat ik niet wil missen komend jaar. Ik ga het boek van de 7 Ondeugden zeker lezen, want ik hou erg van boeken waarin je jezelf als vrouw beter kunt leren kennen. Ook ik worstel met de vooroordelen, met de welles-nietes dingen tussen man en vrouw, en ook ik wil iets bereiken in mijn leven. Mijns inziens ben ik DE doelgroep voor dit boek.

En hoe je deze ondeugden in de praktijk brengt, zou ik graag horen van Ellen tijdens het seminar van 10 Geboden. Als ik de beschrijving zie, lijkt het me een seminar wat bij me past, anders dan anders, bijzonder, authentiek. En ik heb eigenlijk wel weer eens zin in een dag lang energie, humor en herkenning. Maar ook diepgang. Want dat heb ik mezelf beloofd: alleen nog trainingen of workshops volgen waarmee ik verder kom. Die ik kan gebruiken in mijn eigen leven, mijn eigen werk. En volgens mij heb ik met deze 10 Geboden zo’n training te pakken. 

Dit jaar is voor mij het jaar van het inzetten van datgene wat ik afgelopen jaar heb geleerd. En dat is voor mij een heel rustig gevoel. Maar ik weet dat ik me ook wil blijven ontwikkelen, dus wie weet ga ik Ellen dit jaar als trainster ontmoeten! Maar eerst het boek. Morgen meteen bestellen.

 

Advertenties

One thought on “Dag 364: Ellen Soentken (www.soentken.nl)

  1. Hoi Ellen,
    Van deze Ellen had ik al gehoord en ik heb in een training gewerkt met de verschillende vrouwelijke types. Het was een enorme openbaring dus ik ben eerlijk gezegd ook wel benieuwd naar dat seminar!
    En ik zag dat vandaag dag 365 is en dat je morgen je jaar van Ellens gaat afsluiten! Ik ben heel benieuwd waar je laatste blog over gaat maar stiekem heb ik wel een vermoeden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s