Dag 327: Ellen Simonsz (www.rozesneeuw.nl)


ROZE SNEEUW bloembinders is een initiatief van Ellen Simonsz, die al geruime tijd in de bloemenbranche werkt. Ellen heeft de opleiding Middelbare Tuinbouwschool in Aalsmeer en aansluitend de opleiding Meesterbinder gevolgd. Ook heeft zij jarenlange ervaring als allround bloemist.

images-2

Het visitekaartje van ROZE SNEEUW is de bloemenwinkel in Hilversum, die een frisse moderne uitstraling heeft. In en om de bloemenwinkel wordt u geïnspireerd door indrukken van kleuren en geuren van de bloemen, bloemstukken en mooie objecten met sfeervolle achtergrondmuziek. Ook de planten staan er fris bij en passen goed bij de stijl van deze bloemenwinkel. Een tweede vestiging is de webwinkel in Amersfoort vandaaruit bezorgen zij door het gehele land maar voornamelijk in de regio Hilversum / Amersfoort.

Boeketten samenstellen
Het mooie assortiment van bloemen is prachtig en inspirerend. De boeketten en bloemstukken onderscheiden zich door hun eenvoud en de keuze van kwaliteit. In de winkel kunt u zelf met behulp van de binder het boeket samenstellen. Dit wordt vakkundig en snel voor u gemaakt.

afbeelding-7

 

afbeelding-2

 

 

 

 

Gelegenheden
Voor Bruiloften, Partijen en speciale feestelijke gelegenheden kunt u ook bij ROZE SNEEUW terecht. Wij zullen graag met u meedenken om tot een geweldig eigen resultaat te komen. Ook voor Rouwgelegenheden nemen wij graag de tijd en denken met u mee om zo tot een persoonlijk resultaat te komen.

Kortom, de bloemenwinkel in Hilversum is meer dan een bezoek waard.

bloemstukken

Interieuradvies aan huis
ROZESNEEUW bloembinders adviseert bij de inrichting van uw interieur. In de winkel staan mooie objecten en bijzondere planten die het interieur kunnen verrijken. U kunt ons laten meedenken over de vernieuwing van uw interieur, zodat de keuze in harmonie zal zijn met uw huidige interieur. Om u een ruimer assortiment aan exclusieve producten zoals vazen, lampen, decoratiemateriaal, etc te kunnen bieden is het mogelijk om samen op pad te gaan naar bijvoorbeeld een DK Home om u vrijblijvend te adviseren.

Etaleren voor bedrijven
Elke ondernemer weet dat een bedrijf een goede en verzorgende uitstraling nodig heeft voor een goed resultaat. Een mooie stijlvolle etalage nodigt mensen uit om naar binnen te komen. Door een etalage regelmatig te veranderen prikkelt u de passant. ROZESNEEUW bloembinders gaat graag de uitdaging aan en streeft naar een perfect en professioneel resultaat.

Referenties
De prachtige boeketten en creatie`s die dagelijks te zien waren bij het programma “RTL vandaag” van RTL 4, werden door ROZE SNEEUW bloembinders verzorgd. Wij leveren ook aan de mediabedrijven RTL Nederland, NCRV en AVRO.

Mijn nichtje stuurde mij een bericht dat ik vandaag zeker wel een Ellen-blog zou schrijven die te maken heeft met sneeuw. Goed plan vond ik dat. Ik had echter zoiets dergelijks ook al in februari gedaan, toen was er ook ineens zo’n berg sneeuw, dus die Ellen kon ik niet meer gebruiken. Dus googelde ik verder en kwam ik terecht bij Ellen Simonsz van Roze Sneeuw. Ik wist meteen: zij wordt het!

De website van Ellen vind ik erg mooi om te zien. Helder, fris, en heel persoonlijk. Ik zou meteen bij haar mijn bloemen halen, ware het niet dat ze nogal uit de buurt zit. Ik vind het wel heel mooi om te zien dat ze zoveel levert aan mediabedrijven en televisie. Ik ga nu even extra opletten tijdens de programma’s. Ik kijk sowieso na bij iedere film, documentaire of ander programma naar de aftiteling. Ik heb er een kladblok bij, en als ik een Ellen voorbij zie komen, schrijf ik haar op. Daarna ga ik dan op zoek naar informatie. Na bijna een jaar lang Ellens zoeken, heb ik er echt een neus voor gekregen. Als er ergens maar de naam Ellen staat, heb ik ‘m al gespot!

Ellen doet behalve bloembinden ook interieuradvies aan huis en etaleert bij bedrijven. Zo zie je maar weer: als je een passie hebt kun je daar verschillende dingen aan hangen. Die een logische opvolging zijn van daar waar je mee begonnen bent. Dan hangt je bedrijf niet als los zand aan elkaar, met allerlei verschillende werkzaamheden, maar is het allemaal in een lijn. En dan ben je als ondernemer ontzettend krachtig. De term die daarbij hoort, en die ik steeds meer begrijp is ‘blijf bij jezelf’. Dan komt de rest vanzelf.

Ben ik alleen nog wel heel benieuwd waar de naam Roze Sneeuw vandaan komt….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s