Dag 318: Ellen Veldhuizen (www.ellensrebalance.nl)


foto gemaakt door fotostudio Ria Lusink

 

 

 

 

Vandaag een gastblogger, met ook weer zo’n mooi persoonlijk verhaal.

Hoi Ellen!

Wat een geweldig initiatief van jou om een jaar lang dagelijks een Ellen te leren kennen. Moet zeggen dat je site ook erg interessant is om te lezen. Ik heb al ongelooflijk veel mooie verhalen van verschillende Ellens gelezen. Toen ik je berichtje las was ik gelijk enthousiast, dus daar gaan we.

Ellen Veldhuizen, Lichtwerker
In mijn vroegere leven had ik allerlei commerciële banen. Gaandeweg merkte ik dat ik iets wezenlijks miste in mijn leven, dus ben ik op zoek gegaan en besloot me in 2002 te gaan omscholen en begon met de opleiding sportmassage. In dat jaar heb ik stage gelopen bij vv Valleivogels in Scherpenzeel waar ook mijn beide zoons voetballen. Ook was ik verzorger tijdens de vierdaagse van Nijmegen waar ik de lopers masseerde en hun voeten aftapete of blaren prikte. De mensen waren zo moe maar o zo puur en zichzelf. Het was waanzinnig gaaf om te doen.

Inmiddels ben ik mijn eigen praktijk gestart, Ellen’s Rebalance en ik voelde dat ik meer wilde betekenen voor de clienten. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren in de massagetherapie, met name haptonomisch/holistische en energetische kant van massage. Er gebeurde ondertussen in mijn praktijk ongewone dingen. Ik begon overleden dierbaren te zien bij de clienten die op dat moment bij mij op de bank lagen. Omdat ik hier meer over wilde weten ben ik een medium-opleiding gaan volgen. Hierin ben ik het paranormale ongelooflijk gaan waarderen. Door het ervaren hoe gelukkig clienten kunnen worden van een ontvangen boodschap en/of hoe mensen rust (in hun hoofd) kunnen ervaren door bijvoorbeeld een trance-healing,  zie ik dit elke keer weer als een wonder. Ik werd steeds enthousiaster hoe meer ik het medium-schap ging inzetten.  Nu ervaar ik mezelf als een Lichtwerker, het helpen bij het verhogen van het bewustzijn bij mensen.

Inmiddels word ik vaak gevraagd om huizen te reinigen, om entiteiten bij mensen te verwijderen want deze kunnen ongelooflijk veel leed veroorzaken. Ik zie namelijk dat personen met paniekaanvallen vaak entiteiten bij zich hebben.
 In hun leven kunnen mensen van zichzelf paniekerig zijn, maar juist door angst kunnen deze ‘lifters’ gaan plakken en je gevoelens vele malen versterken zodat er een buitenproportionele angst ervaren wordt en de vicieuze cirkel is gelegd.

Ondertussen ben ik ook met mezelf aan de slag gegaan. Zo’n vijf jaar geleden kwamen jeugdherinneringen boven van seksueel misbruik. Sinds 2011 ben ik nu ook werkzaam als ervaringsdeskundige/ervaringswerker in seksueel misbruik en begeleid ik mensen hierin. Als je dit zelf niet ervaren hebt, kun je je dit ook niet voorstellen. Dit is dan ook de reden dat ik dit werk doe; ik begrijp mijn clienten zo ontzettend goed waardoor zij sneller door hun processen lopen. Ook in dit werk ben ik me verder aan het specialiseren door mezelf te trainen in opstellingen door Franz Ruppert. Uit eigen ervaring weet ik dat hier ongelooflijke resultaten mee worden bereikt.

Dit is mijn levenswerk in een notendop Ellen. Dank je wel dat ik dit met je kan delen!Ik wens je heel veel plezier en voldoening. Mijn bewondering heb je!

Hartelijke groet,

Ellen Veldhuizen

Ik leer iedere keer weer zoveel van mijn Ellens. Nu ook weer. Als ik vertel over mijn blog dan zeg ik: ‘ik schrijf elke dag over een Ellen een blog.’ Maar Ellen verwoordt het veel beter: ‘elke dag een Ellen leren kennen’. En zo is het ook echt. Laatst zag ik een van mijn Ellens in een tijdschrift, en zei ik: ‘he, dat is Ellen die en die en ze doet dat en dat’. Mijn zoontje keek me aan en zei: ‘Dat jij dat allemaal nog weet’. En ja, dat weet ik in de meeste gevallen nog. Dus ja, ik leer ze echt kennen. Ik leef me in in alle verhalen, want stuk voor stuk zijn mijn Ellens zulke geweldige vrouwen.

En dan nu Ellen Veldhuizen, die ik op een moment ontmoet waarin ik steeds meer terug ga naar mezelf. Waarin ik me steeds meer op mijn gemak voel bij mezelf. En ik geloof steeds meer in de kracht van de energie om ons heen en de kracht van mijn eigen vermogen om positief te denken en vertrouwen te hebben. Als ik haar verhaal lees, dan zie ik zo duidelijk dat het klopt als je werk doet wat helemaal van jou is. Wat helemaal diep van binnen zit. In het geval van Ellen deels door vreselijke ervaringen uit het verleden, maar uiteindelijk heeft het haar geheeld en heeft zij daar haar kracht van gemaakt. 

Op dit moment ben ik een geweldig boek aan het lezen: ‘Weg met de warboel’ van Karen Kingston. Een boek wat praktische tips en heldere uitleg geeft om je leefomgeving te verbeteren. Pak je leven aan door je rommel op te ruimen, zowel de rommel in je huis als de rommel in je hoofd als de rommel in je lijf. Dit zorgt volgens Karen voor een enorme vernieuwing van je levenskracht. En het is waar. Ik kan spreken uit eigen ervaring. Ik ben bezig met ’40 dagen zonder suiker’ en reinig daarnaast mijn darmen met vezels. Ik voel me heel schoon en letterlijk stukken lichter. Zowel in kilo’s als in gevoel. Sinds ik het boek lees ben ik me veel meer bewust van alle rommel om me heen (want geloof me: rommel heb ik in overvloed) en ruim ik meer op dan anders. In het boek van de warboel geeft Karen aan ook huizen te reinigen en weer goede energie binnen te brengen. En dan weet ik zeker: ik kom Ellen niet voor niets tegen! Nu digitaal, maar ik hoop in de toekomst ook een keer live.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s