Dag 306: Ellen van der Linden (www.geisha-jeans.nl)


Geisha Jeans
Geisha Jeans heeft een zeer uitgebreide damescollectie met verschillende items. De collectie bestaat uit een totaalaanbod van jeans, tops en bottems. Naast het denimpakket zijn er exclusieve prints in de meest uiteenlopende kleur dessins. In verscheidene tops zien we werkingen en neonaccenten voor verassende contrasten. Naast het grote aanbod in zijn er veel uitgewerkte blazers en stoere denims. Tenslotte zal de bekende five pocket tregging in vele kleurvarianten verkrijgbaar zijn, zoals Lemon Merinque, Flamingo roze, grasgroen en Mazarine blauw.

Textilia
Vakblad voor de modebranche. Alles over mode, trends, mode vacatures, kledingwinkels, retail, fashion, couture, ondernemen, modeshows en merken.

Happy Horse
Dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van Happy Horse steeds weer een andere snaar te raken. Happy Horse tekent een collectie knuffels en bijpassende artikelen die steevast verleiden tot een glimlach of een grinnik.

BamBam
BAMBAM biedt de mooiste gifts voor baby’s van 0 tot 1 jaar. Het merk BAMBAM staat al twintig jaar lang voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BAMBAM is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en tegelijkertijd verrassend betaalbaar. Het merk BAMBAM is niet voor niets herkenbaar aan het kroontje. Mode en stijl vormen de grondgedachte voor het concept. Er wordt gedacht vanuit de behoefte van ouders met een persoonlijke, eigentijdse lifestyle.

Over Ellen zelf heb ik niet veel kunnen vinden op internet. Wel heb ik bij LinkedIn haar werkend leven kunnen zien. Waarvan je hierboven een aantal merken ziet waaraan Ellen zich in het verleden heeft gebonden. Merken die me ontzettend aanspreken. Merken met een hele eigen stijl, waarvan ik een heel ‘echt’ gevoel krijg. Merken die humor verwerken in hun producten, en daar hou ik van.

Geisha Jeans had ik nog nooit van gehoord. Blij dat ik Ellen ben tegengekomen, want ik ga van dit merk zeker wat kopen. Het ziet er hip uit, met mooie jeans (zeker die met een coating spreekt me aan voor deze winter) en ook de tops met print vind ik erg leuk. Wat een gave functie: inkoper zijn van dit merk!

Happy Horse heeft voor mij een bijzondere betekenis. Toen ik zwanger was van mijn eerste zoon, kochten we voor hem twee kleine knuffeltjes van Happy Horse. Twee kleine nijlpaardjes, een grijze en een lichtbruine, ongeveer zo groot als mijn hand. De knuffeltjes lagen altijd in zijn bedje, maar het eerste jaar deed hij daar niet echt iets mee. Op een gegeven moment pakte hij toch een van deze nijlpaardjes, de grijze. De bruine wilde hij niet. Wij noemden het knuffeltje ‘Nijltje’. HIj was nog te klein om dat goed na te zeggen, dus hij zei ‘Nijs’. En dat is het altijd gebleven. Ook nu hij alweer 9 jaar is, slaapt hij nog altijd met Nijs in bed. Ik heb ‘m inmiddels al heel vaak moeten verstellen, maar dat doe ik met liefde. Net zoveel liefde als mijn zoon heeft voor Nijs.

Hij maakt zich nu al zorgen voor als hij over twee jaar op kamp gaat. Of hij Nijs dan wel mee zal nemen. Want stel dat hij ‘m kwijt raakt. Hij heeft er zelf al een oplossing voor bedacht: overdag laat hij Nijs in zijn koffer en hij haalt ‘m er pas uit als hij gaat slapen. Want ook al heb ik ooit een nieuwe Nijs bijgekocht, in case of emergency, er is maar een echte Nijs. Daar komt niemand tussen. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s