Dag 296: Ellen de Wit (http://www.youtube.com/musicaltsjikkie)


Muziek betekent alles voor me en ik zing het liefst de hele dag. Mijn grootste droom is om in een musical te spelen.

 

Dit is de tekst die Ellen heeft geplaatst op haar Twitter profiel. Als ik verder zoek op internet naar informatie over haar, dan kom ik niet verder dan dat. Ellen wil echt alleen maar zingen, en alleen maar in musicals spelen.

Ik kom heel veel filmpjes van haar tegen op YouTube, waarin ze op haar kamer eigen filmpjes opneemt. Met muziekband, maar af en toe ook op piano. Ze zingt divers, maar veel in een musical stijl. Ik kan me heel goed voorstellen dat ze dit wil, ik vind het ook geweldig om op te treden, om in een musical te staan, en ik denk dan ook nog vaak ‘wat als ik Chantal Janzen was geworden’. Het optreden, het zingen, het zo dicht bij je eigen gevoel blijven, het applaus. Het lijkt me echt helemaal te gek.

Gisteren zat ik te kijken naar So you think you can Dance. Dat vind ik een geweldig programma. Ik had het al een tijdje niet gezien, maar juist gisteren ging het veel over emoties, over jezelf durven loslaten, over vertrouwen. Laat dat nou iets zijn waar ik zelf de laatste tijd veel mee bezig ben. Bizar. En dat is wat je met zingen ook moet doen, loslaten, jezelf durven vertrouwen. En ik vind het zo ontzettend stoer dat Ellen zo doorzet, dat ze zo haar focus legt op wat ze graag wil bereiken: in een musical spelen. Gaaf dat ze zichzelf op YouTube neerzet, je weet nooit wie dat ziet. En dat ze alles doet en geeft om haar doel te bereiken.

Ik wil haar graag helpen hierbij. Ik heb toch aardig wat lezers inmiddels. Kijk op de YouTube site van Ellen of klik op onderstaande link. Via deze link kom je op de finale van de zangwedstrijd ‘Claim Your Fame’ van AlmereFM. Ellen zong daar ‘To make you feel my love, en heeft daarmee de eerste plaats behaald.

Veel succes Ellen, go get ‘m!

http://www.youtube.com/watch?v=9pONnJlekVI&list=UUmY36G1eH4yOVOvCoeOcC2w&index=9&feature=plop

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s