Dag 288: Ellen Broeren (http://klikklikklak.blogspot.nl)


Ellen werkt als account manager bij Imas Maatwørk bv. Een full service specialist in opberg- en presentatiesystemen. Opbergen, ordenen, presenteren. Het zijn dagelijks terugkerende handelingen, waarbij vaak bewust of onbewust gebruik wordt gemaakt van standaard opberg- en presentatiesystemen die ‘toevallig’ in huis zijn of waarmee uit gewoonte wordt gewerkt. Dat het ook anders kan, toont Imas Maatwørk op de website. Want naast het standaardassortiment met aantrekkelijke levertijden en prijzen, bieden zij nog veel meer mogelijkheden. 

Je kunt het zo gek niet bedenken, of Imas Maatwørk is in staat aan je wensen een unieke invulling te geven die volledig past bij uw bedrijf of klant. Maatwerk dus!

Ellen heeft als grote hobby fotograferen. Dit doet ze met enige regelmaat voor Het Theaterparadijs, een website die onafhankelijk reportages en informatie verstrekt over voorstellingen op het gebied van toneel, musical, muziektheater, cabaret, muziek en meer.  Ellen maakt hierbij af en toe een fotoverslag.

Samen met een drietal andere hobby-fotografen is Ellen een fotoclub gestart. Het werk wat ze maken, los van elkaar of samen, presenteren ze op hun blog http://klikklikklak.blogspot.nl/

 

Ik kreeg Ellen aangereikt via Ellen Elemans, die ik al eerder in mijn blog heb beschreven. Blijkt dat Ellen en Ellen samen in deze fotoclub zitten. Dat vind ik dan weer zo grappig. Ik krijg ook weleens het idee dat ik andere Ellens onbewust aansteek om andere Ellens te zien. En dan moet ik weer aan het woord ‘verbinding’ denken, een woord wat bij mij steeds meer boven komt drijven tijdens mijn blogjaar.

Ik ben nog steeds zoekende naar wat echt precies bij mij past, waar ik nou echt mijn geld mee wil gaan verdienen. Het woord ‘verbinding’ lijkt voor mij een grote rol te spelen. Natuurlijk is dat makkelijk gezegd, omdat ik tijdens dit jaar echt de verbinding opzoek om contact te krijgen met mijn Ellens. Maar ik merk ook dat het verder gaat dan dat. Ik krijg mails van Ellens die ik aan het begin van dit jaar heb geplaatst die informatie voor me hebben over een Ellen, of die iets anders met mij willen delen. En ik snap dat ikzelf nog steeds hiermee bezig ben, maar ik vind het zo gaaf om te zien dat het bij andere Ellens ook blijft hangen!

Ook het organiseren van mijn EllenEvent, waarvoor al mijn Ellens een uitnodiging krijgen, zorgt voor verbinding. Zowel tussen mij en mijn Ellens als tussen mij en mijn hele netwerk. Ik vraag namelijk iedereen om hulp, op die manier wil ik het EllenEvent opzetten. En dan zie ik weer hoe groot een netwerk eigenlijk is, en hoe graag iedereen je wil helpen, als je het durft te vragen.

Blijkbaar is er dus met mij en het woord ‘verbinding’ iets. En zal ik dit ook gaan gebruiken in mijn zoektocht naar mijn perfecte baan. Want ik wil heel graag al mijn talenten gebruiken voor mijn leven en mijn werk. Zodat het allemaal in elkaar past.

(ik wil Ellen trouwens bedanken voor al haar informatie, want de website van Het Theaterparadijs is voor mij echt helemaal top. Ik kwam via die website te weten dat er Musicalweekenden worden georganiseerd waar je aan mee kunt doen. Het begint te kriebelen…..)

Advertenties

2 thoughts on “Dag 288: Ellen Broeren (http://klikklikklak.blogspot.nl)

  1. Ben net op je blog gekomen, nu ik hoor dat ik ook een van de Ellen’s op je blog wordt. Maar wat een overeenkomsten! Enne, mocht je hulp willen met organiseren voor het evenement: ik help je graag, ik doe het graag, en ik kan het ook nog! Groet, Ellen uit het Noorden. info@comparty.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s