Dag 248: Ellen Sassen-Verstraaten (www.sassen-verstraaten.nl)


Ellen is samen met Marco eigenaar en fotograaf van Studio Twisk. Samen delen ze hun leven en hun passie: fotografie. Ze beschrijven zichzelf als enthousiast, ontzettend veel lol samen en zij vinden hun vak is het leukste vak dat er is. De foto’s zijn sprekend en kleurrijk en ze maken moderne en artistieke portretten met veel stijl en een tikje lef. Ellen werkt meestal in de studio, maar komt ook graag naar je toe voor een fotosessie op locatie – een favoriete plek buiten, bij je thuis of waar dan ook.

Naast portretfotograaf zijn Ellen en Marco ook trendsetters in de trouwfotografie. Ze fotograferen in de enige echte Sassen en Verstraaten stijl. De foto’s op hun website geven een goed beeld van de stijl: modern, artistiek, relaxed, fun, stijlvol, kleurrijk en een tikje lef. Ellen wil foto’s maken die ontroeren, die een verhaal vertellen van echte emotie en ware liefde. Van schoonheid en passie. Mooie momenten, fijne details, veelzeggende overzichten. Ze wil vastleggen waar jullie trouwdag echt om gaat.

Voor het grootste deel van jullie trouwdag werken Ellen en Marco als fotojournalisten die alles vastleggen en waar het bruidspaar en de gasten nauwelijks last van hebben. Tijdens de fotosessie regisseren en sturen ze het bruidspaar, om in onze bekende stijl prachtige foto’s van jullie samen te creëren.

De fotostudio van Ellen en Marco staat in het prachtige dorp Twisk, in de buurt bij Hoorn. In onderstaande link kom je op een 360-graden foto waar je de hele studio kunt zien.

http://www.studiotwisk.nl/?page_id=462

‘foto’s maken die ontroeren, die een verhaal vertellen van echte emotie en ware liefde. Van schoonheid en passie, vastleggen waar jullie trouwdag echt om gaat’

Deze zin sprak me zo aan in het stukje op de website van Ellen. En het is zo waar. Ik heb de foto’s allemaal bekeken, en bij sommige kreeg ik echt een brok in mijn keel. Terwijl ik de mensen helemaal niet ken, helemaal niet op de bruiloft ben geweest. Het zegt voor mij genoeg dat Ellen echt de emotie weet te treffen. En ik weet niet wat het is wat me dan zo raakt, het zijn de momenten die eigenlijk niemand ziet, maar er wel zijn en de echte ware mens toont. De twee vaders samen op een bankje met allebei hun eigen gedachten, een hand op het hoofd van een kind, de bruid nog even in zichzelf gekeerd. Dat zijn dingen die me echt raken, omdat ze de echte emotie laten zien.

Ik heb er al eerder over geschreven, over trouwfotografen en filmmakers die ik tijdens bruiloften die ik mede organiseer tegenkom. Wij werken zelf met een vast team, en Ellen zou daar zeker in passen. Het is precies datgene wat wij ook altijd willen bereiken met bruiloften: de echte emotie, de echte liefde.

Het is jammer dat ik geen enkele foto kan laten zien in mijn blog, want de foto’s zijn beveiligd. Maar ik zou zeggen: ga even op de site kijken. Dat is echt genieten.

www.sassen-verstraaten.nl

 

Advertenties

2 thoughts on “Dag 248: Ellen Sassen-Verstraaten (www.sassen-verstraaten.nl)

  1. Goedemorgen! Wat een prachtige foto’s en foto albums maakt deze Ellen! Wij hebben vandaag de bruiloft van Bianca en Tom, hopelijk krijgen zij net zulke mooie foto’s.Alles goed met jullie? Hebben jullie de nieuwe auto al? Liefs,Iris Date: Sun, 16 Sep 2012 07:08:49 +0000 To: iris_vanbreukelen@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s