Dag 243: Ellen Lauwers (www.misscoast.be)


Ellen Lauwers heeft afgelopen deelgenomen aan de verkiezing Miss Coast Belgium. Zij is helaas niet de winnares geworden, die eer was aan Daphne De Rammelaere. Wel ontving Ellen de titel ‘Miss Sympathie’.

Miss Coast Belgium is een verkiezing welke over de jaren heen een sterke groei gekend heeft.

Wat begon als een plaatselijke verkiezing aan de mooie Belgische kust, is al snel uitgegroeid tot een nationale verkiezing waarin waarden zoals RESPECT, GROEPSGEEST en FUN centraal staan. Deze 3 termen zijn bepalend gedurende het volledige traject van de verkiezing Miss Coast Belgium en worden zowel door de finalistes als door de sponsors een warm hart toegedragen.

Gedurende het verloop van de verkiezing wordt een aantal leuke evenementen georganiseert waaraan de finaliste alleen maar FUN kan beleven. Zo wordt er een leuke reis gemaakt naar het zonnige Turkije, worden de Belgische badsteden bezocht met een leuke zomertour en zoveel meer. Daarnaast wil de organisatie de finalistes er tevens op wijzen dat het in de hedendaagse maatschappij niet steeds glitter en glamour is. Vandaar dat de finalistes wordt gevraagd zich in te zetten voor een goed doel teneinde hun steentje bij te dragen voor deze onder ons welke hulpbehoevend zijn. Ook dat is Miss zijn en draagt bij tot de innerlijke ontwikkeling van een jonge meid tot een toffe Miss met bijgepaste uitstraling.

Omwille van het FUN gehalte van deze verkiezing is de organisatie de mening toegedaan dat meedoen aan deze verkiezing een hobby is. En net zoals elke andere hobby zorgt de organisatie ervoor dat het deelnemen aan deze verkiezing gepast te combineren valt met professionele activiteiten of, indien van toepassing, met studies.

De Miss Coast Belgium verkiezing wordt georganiseerd door Charline Declercq. De hoofdprijs is een Ford KA, de tweede prijs een Peugeot Scooter en de derde prijs een LCD Televisie.

Naam + Voornaam: Lauwers Ellen
Woonplaats: Drongen/Gent
Provincie: Oost Vlaanderen
Leeftijd: 22 jaar
Hobby’s: Nailart, visagie, fitness en afreizen naar Afrika voor mijn Soskindje Madina
Job of studies: Zorgkundige bij Partena , gespecialiseerd in de kraam- en zorgtechnieken bij prematuurtjes! Verder studeer ik 2 avonden in de week in de avondschool Perspectief voor mijn diploma schoonheidsspecialiste.
Favoriete plek aan de kust: Oostende, omdat deze de meest nostalgische plaats is uit mijn kinderjaren.
Waarom neem je deel aan Miss Coast Belgium:Allereerst om mijn zelfvertrouwen een ferme boost te geven en naast deze grootste reden om nieuwe uitdagingen en ervaringen op te doen!
Wat zijn jouw troeven: Sociaal, doorzetter, flexibel en altijd goedlachs.
Favoriete website : Asos , een Britse site met de laatste modetrends.
Favoriete zanger of groep : Adel, een prachtige stem en een vrouw die ondanks alle negatieve kritiek om haar gewicht er toch iedere keer opnieuw staat!
Mijn lievelingsprogramma op televisie: Weg van de wereld. Ik hoop ook ooit de halve wereld te mogen rondreizen om de verschillende culturen, feesten en festivals te kunnen meemaken.
Tofste radiozender: Topradio
Wat ik graag zou bereiken/verwezenlijken in 2012: Me verder inzetten voor Mijn SOS- kindje en hopelijk nog meer kindjes een nieuwe kans kunnen geven! Op persoonlijk vlak; Er gewoon staan!
De persoon die voor mij heel veel betekent : ‘Mijn papa , mijn held’ !!
Mijn interesse in sport gaat naar: Atletiek , omdat ik dat zelf 8 jaar heb gedaan! Nog steeds klopt mijn hartje tot in mijn keel als Sporza een atletiekmeeting uitzendt!

http://www.youtube.com/watch?v=MIA4JygHnh0&feature=player_embedded

Ik weet niet of ik als klein meisje ooit model heb willen worden. Ik geloof niet dat daar ooit mijn ambities hebben gelegen. Hoewel ik wel de kriebels krijg als ik Doutzen Kroes zie, die de hele wereld over vliegt, bakken met geld verdient en ook nog eens gewoon heel erg mooi is. Maar echt jaloezie daarbij: nee, dat heb ik niet.

Ik vind het erg knap als je mee doet met een Miss-verkiezing. Het lijkt mij doodeng om op het podium te verschijnen in een bikini, naast allemaal andere hele mooie dames. Dan moet je zelf toch stevig in je schoenen staan om je daarvan niet van de wijs te laten brengen. Ook alles eromheen lijkt me heftig: alle publiciteit, ieder woord wat je zegt wordt wel ergens gefilmd of gepubliceerd en ik kan me zo voorstellen dat er bij de dames onderling ook wel een vorm van jaloezie of kattigheid heerst.

Daarom vind ik het erg mooi om te lezen dat de organisatie van deze Miss verkiezing zich richt op Respect, Groepsgeest en Fun. Ik heb zelf geen ervaring in de Miss wereld, of de modellenwereld, maar ik lees weleens in de bladen of hoor op televisie dat het echt niet altijd makkelijk is. Dat het heel mooi lijkt, maar dat achter de schermen de mooie dames in katten veranderen. Het lijkt mij veel plezieriger werken als je het met z’n allen kunt doen, dat je lol maakt met elkaar en dat je, ook al wil je nog zo graag winnen, een ander de titel gunt. Daar word je echt een beter mens van.

Ik feliciteer Ellen met haar titel Miss Sympathie en wens haar veel succes en plezier in de komende periode. Want ook zij zal zeker nog veel in de publiciteit komen!  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s