Dag 87: Ellen Gouw (www.juffrouwbloem.nl)


Na vele jaren als secretaresse te hebben gewerkt bij onder andere Fortis Bank, Rotterdam Port Promotion Council en WTH Vloerverwarming & Koeling, heeft Ellen het roer omgegooid. Samen met haar zus Corine Zwagemaker is zij vanaf januari 2011 de officiële, trotse eigenares van de online 24/7 kinderkledingwinkel, met – voor de Nederlandse markt – vooral veel bekende en nieuwe merken op het gebied van kleding en accessoires voor kids van 0 tot 12 jaar.

Ellen en Corine hebben bewust gekozen voor een wending in hun carrière, omdat zij zagen dat het voor jonge moeders en carrièrevrouwen niet altijd leuk en praktisch is om in drukke winkels te shoppen, waar ze bovendien vaak geen tijd voor hebben. Zij weten ook uit ervaring dat veel kinderen niet van winkelen houden, maar er wel graag stoer en hip uit willen zien. In de vijf sterren mode webwinkel is een ruime keuze aan verschillende, bekende merken als Vingino, Z8, Li-Li Shoes, Feetje, Anne-Claire Petit en Starfish Jewels. Juffrouw Bloem verkoopt ook leuke cadeautjes en grappige accessoires voor de kinderkamer. En voor alles geldt: shoppen zonder stress!

De 5 sterren op een rij:

  • Parkeren voor de deur
  • Ook ná kinderbedtijd geopend
  • Nooit meer in de rij staan
  • Snelle levering
  • Veilig betalen

Zoveel sterke vrouwen en moeders die het roer volledig omgooien. Die graag bij hun gezin willen zijn, niet meer de stress willen hebben van overal alles maar half kunnen doen, maar wel graag in het werkende leven willen blijven. Het eigen ondernemerschap is voor velen van ons heel aantrekkelijk, zeker ook om bovengenoemde redenen. En een webshop is helemaal ideaal, omdat je dat (meestal) volledig vanuit huis kunt doen.

Natuurlijk zijn er dan de reacties: ‘zou je dat wel doen’. Of ‘er zijn al zoveel webshops’. Maar ik denk dat als je achter je product staat, een goede service levert en een manier van zakendoen hebt die echt van jou is, dat je altijd een onderneming kunt neerzetten. En als je er dan ook nog veel plezier in hebt, wat ik zeer zeker geloof bij Ellen, dan kan het alleen maar een win-win situatie zijn.

En ik ben met zulke webshops ook heel erg blij, want deze korte woensdagochtend kan niet gebruikt worden om de stad in te gaan, maar toch kan ik voor mijn jongens kleding kopen. Straks maar even shoppen…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s